Μεγάλη συναυλία πραγματοποιεί ο Οργανισμός της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, για τους σκοπούς του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» Νομού Αχαΐας, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη συναυλία θα μετάσχουν 4 τμήματα του Οργανισμού: ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] και το ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’VIBRATO’’ [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος].

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα και μουσικές από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο και η παρουσίαση του θα γίνει, από τη Γραμματέα του Οργανισμού, Αθανασία Παπασταύρου.

Οι προσκλήσεις, που ήδη κυκλοφορούν, κοστίζουν 10€ η μία και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Ομίλου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ». Παράλληλα θα διατίθενται και στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, πριν από τη συναυλία.